Avís legal

DADES DEL PROPIETARI:

D’acord amb el que estableix la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (LSSI), s’informa als usuaris de www.pescadilles.com que aquests són les dades del propietari d’aquest lloc web:

Nom: Yeet SCP
Adreça: c/ Major, 19 5º 3ª– 08221 – Terrassa (Barcelona)
CIF: J02648087
Telèfon de contacte: 669 215 577
E-mail de contacte: info@pescadilles.com
L’accés al lloc web www.pescadilles.com, propietat de Yeet SCP i l’ús dels serveis que en aquest lloc web s’ofereixen, implica l’acceptació dels següents termes i condicions d’ús:

PROPIETAT INTEL·LECTUAL:

El disseny, codi font i continguts del lloc web www.pescadilles.com així com la marca Pesca d’Illes estan protegits per la legislació espanyola referent als drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de Yeet SCP, i en queda prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l’autorització expressa de Yeet SCP.

POLÍTICA DE PRIVADESA I PROTECCIÓ DE DADES (L.O.P.D.):

Yeet SCP informa als usuaris del lloc web www.pescadilles.com que podrà crear un arxiu automatitzat amb les dades personals que siguin posats en coneixement seu, ja sigui com a conseqüència de la utilització dels serveis oferts a www.pescadilles.com, a causa d’enviaments al correu electrònic de contacte devir.es@devir.com o per l’ús de formularis de contacte o inscripció presents en el lloc web. En tot cas, l’emmagatzematge, protecció i ús d’aquestes dades per part de Yeet SCP es farà conforme a l’estricte compliment del que estableix la legislació en matèria de protecció de dades.

En compliment del que es disposa a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els usuaris podran exercitar, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades, que hagin estat recopilats i arxivats. L’exercici d’aquests drets haurà d’efectuar-se mitjançant comunicació escrita dirigida a Yeet SCP (c/Rosselló 184, 5è – 08008 – Barcelona) o a l’adreça de correu electrònic de contacte (devir.es@devir.com ) indicant en qualsevol dels casos, com a referència “DADES PERSONALS” i el dret que pretenguin accionar, adjuntant còpia del seu Document Nacional d’Identitat.

DISPONIBILITAT I ACTUALITZACIONS:

Yeet SCP es reserva el dret a interrompre en qualsevol moment i sense avís previ l’accés al lloc web www.pescadilles.com, així com a modificar o eliminar la configuració del lloc, els continguts que es mostren o la prestació de qualsevol o de tots els serveis que s’hi presten, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa. Aquesta interrupció, edició o eliminació podrà tenir caràcter temporal o definitiu, sense que d’això es derivi cap responsabilitat per a Yeet SCP.

ÚS DEL LLOC WEB, ELS SEUS CONTINGUTS I SERVEIS:

L’usuari accedeix al contiguts i serveis que s’ofereixen a www.pescadilles.com pel seu compte i a risc seu.

Yeet SCP no es responsabilitza de possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari, ni de possibles problemes tècnics o fallades en els equips informàtics de l’usuari, que es produeixin a causa de:

Un mal ús dels continguts o serveis de www.pescadilles.com per part de l’usuari.
Errors, defectes o omissions en la informació facilitada quan escaigui de fonts alienes a Yeet SCP.
Intromissions il·legítimes fora del control de Yeet SCP per part de terceres persones.

MARQUES:

A www.pescadilles.com pot ser que s’esmentin de forma indirecta i a nivell informatiu alguns termes i logotips, que constitueixen marques registrades pels seus respectius propietaris, sense fer-nos responsables de la utilització inadequada que en puguin fer terceres persones..

ENLLAÇOS:

Yeet SCP no es fa responsable d’aquelles altres dades, llocs web o arxius als quals sigui possible accedir a través d’enllaços (links) disponibles entre els continguts de www.pescadilles.com, atès que aquestes pàgines o arxius objecte d’enllaç són responsabilitat dels seus respectius titulars. Yeet SCP, per tant, ni aprova, ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol classe de material existent en aquestes pàgines web o arxius i no controla ni, de conformitat amb el que es disposa a la LSSICE, es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts, dades i serveis existents en els llocs enllaçats i que són aliens a www.pescadilles.com. En el cas que un òrgan competent declari la il·licitud de les dades, n’ordeni la retirada o n’impossibiliti l’accés, o s’hagués declarat l’existència de la lesió, els enllaços que s’indiquin serien immediatament retirats, quan així se li notifiqui expressament a Yeet SCP.