Per 18€ l’any, rebràs els 4 números trimestrals de la revista i un regal pescador!

Si voleu ser subscriptor de PESCA D’ILLES, només heu d’emplenar aquest formulari amb les vostres dades. A partir del mes d’inici de la subscripció rebreu la revista còmodament a l’adreça que ens indiqueu. Si voleu recuperar algun número antic, podeu passar per la nostra tenda online o comprar la versió digital a iquiosc.cat.

Aquest formulari és per domiciliar la subscripció mitjançant rebut bancari. En cas de voler pagar per transferència o ingrés, escriviu-nos un correu amb les vostres dades personals i d’enviament. Podeu fer el pagament a qualsevol d’aquests dos números de compte:

  • CaixaBank: ES27 2100 3726 9722 0009 7674

Telèfon d’atenció al subscriptor i al lector: 669 215 577.
Si preferiu el correu electronic, podeu emprar el formulari de contacte o escriure’ns a info@pescadilles.com

 

També pots comprar la subscripció a la revista amb targeta. Compra-la aquí!

Dades Personals

    Passat el perí­ode de subscripció de 12 mesos, PESCA D’ILLES renovarà automàticament i només per a aquells subscriptors amb domiciliació bancària, la subscripció per un any més.

    En cas de no voler seguir, ens ho podeu notificar per qualsevol mitjà (telèfon, correu electrònic o xarxes socials) .

    Així­ mateix, us informem que segons el que disposa la Llei Vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les vostres dades seran emmagatzemades en un arxiu propietat d’Edicions Nàutiques de les Balears, SL, que en cap cas no seran cedits a tercers per a cap finalitat. Qualsevol usuari pot exercir el seu dret d’accés, modificació i cancel·lació, per qualsevol mitjà de contacte amb PESCA D’ILLES.